Skonad

Jaha, här sitter jag halvnaken framför datorn och försöker torka innan jag kryper i säng. Det är nämligen så att jag smörjt in hela mig med lite fusk-bränna och den färgar ju av sig om den inte får torka in ordentligt. Och det blöta håret färgar också lite fortfarande. Inte så hett med bruna ränder på kudden, förstås. Alltså sitter jag kvar här en stund till.

Idag tror jag nästan att det finns en gud. Och gud är uppenbarligen en kvinna.
Trots att jag cashade in en fin lön denna månad så lyckades jag ju såklart spendera varenda krona inom tre dagar. alltså har jag haft det lite för tajt ställt även denna månad. Och jag skäms såklart över min brist på självkontroll, som ni säkert förstår. Ett av de onödiga inköpen jag gjorde direkt på löningsdagn var de omtalade och vackra Skorna. De perfekta högklackade sling-back-skorna. Samma skor gick sönder efter att endast ha blivit använda två gånger, och ni som någon gång sett mig i sjukt högklackade skor förstår att miltalet på de skorna inte var högt.
Så igår la jag skorna i sin kartong och bar tillbaka dem till affären. Expediten tog tillbaka dem utan att röra en min eller ens ifrågasätta mig! (därav att gud är en kvinna, jag hatar nämligen att konfrontera snorkiga expediter)
Jag drar slutsatsen att skomodellen blivit reklamerade av fler än mig. I vilket fall fick jag dra mitt bankomatkort och fick ett kvitto att spara. Problemet är nu bara att jag inte fått tillbaka några pengar. Funkar kvittot som ett tillgodokvitto för att köpa nya skor för? Jag fattar inte riktigt... Måste nog gå tillbaka och fråga, även om det känns sjukt pinsamt.

Den andra och viktigaste anledningen till min nyfunna gudstro är buss-strejken. För även om den återupptas på torsdag så påverkar den inte längre mig! Jippi! Som den socialist jag tycker verkligen att det är bra att de kämpar för sin sak, men nu slipper jag lida av det eftersom det bara är innerstadsbussarna och flygbussarna som tas ur trafik. Skönt!

En låt till idag då: "Out of date" med Lost Patrol. Lite lågmäld pop med fin refräng såhär på kvällen blir bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0